Blog

 

Op vakantie in Amerika, maar ook een bezoekje brengen aan Canada over land?

Ga je op vakantie naar Amerika, maar wil je ook een bezoek brengen aan Canada met de auto? Wij hebben uitgezocht welke regels er dan gelden.

#Neveragain
28 januari 2019

#Neveragain

Een massaschietpartij op een middelbare school in de VS heeft er voor gezorgd dat een aantal studenten zijn verandert in activisten tegen het Amerikaanse wapenbeleid.

Wat is de slechtste luchthaven van Amerika?

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent grote drukte op de luchthavens in Amerika. Als je naar huis gaat om kerstmis te vieren, of oud & nieuw, kun je te maken krijgen met vertragingen, annuleringen en andere kwesties welke problemen kunnen veroorzaken tijdens je reis.

Wat is volgens de Amerikanen nou het ultieme kerstgevoel?

Wij Nederlanders hebben het altijd over ‘het kerstgevoel’. Voor iedereen betekent dit weer iets anders, dit kan per persoon verschillen. Maar is het kerstgevoel voor de Amerikanen heel anders als die van ons? Wij gingen op onderzoek uit!

Wil je uit eten in Amerika? Dan moet je dit weten.

Als je aan Amerika denkt, denk je al gauw aan eten, heel veel eten. Grote porties fastfood, daar denken we aan, toch? Voordat je uit eten gaat in Amerika, lees dat eerst even dit artikel, want in Amerika hebben ze toch net weer andere gewoontes als wij hebben hier in Nederland.

Grizzlybeer in Amerikaans nationaal park wederom beschermde diersoort

In het nationale park Yellowstone in Amerika is de grizzlybeer weer op de lijst met beschermde diersoorten geplaatst.

Kamperen op een authentieke Amerikaanse camping

Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging is een authentieke Amerikaanse RV camping gelegen net buiten het prachtige Yosemite National Park in Californië. De camping ligt op slechts 30 minuten afstand van de westelijke ingang van het park.

Het mysterie van de bewegende stenen op Racetrack Playa in Californië

Een van de meest intrigerende mysteries van het Death Valley National Park in Californië is wel de glijdende rotsen bij Racetrack Playa. Dit is een opgedroogd meerbed.

New Orleans: een van 's werelds meest fascinerende steden!

Wie een rondreis door het zuiden van Amerika maakt moet zeker het prachtige New Orleans bezoeken! Deze stad staat bekend om haar rijke culturele erfgoed, vooral qua muziek en keuken, en is werkelijk van alle markten thuis.

Met Netflix mee door Nationale parken van Amerika

Netflix biedt jou een geweldige documentaire met spectaculaire beelden van verschillende Nationale parken van Amerika. Dus houd je van avontuur, en ben je in het bezit van Netflix? Kijk dan naar de documentaire: