07 september 2017
Terug

Bijzondere overnachtingen

Ga je op vakantie naar Amerika, maar wil je net even wat anders dan een standaard overnachting? Wij hebben een aantal bijzondere en unieke manieren van overnachten in de Verenigde Staten voor u op een rij gezet.

 

Jules’ Undersea Lodge

Gelegen in de lagune bij het Key Largo Undersea Park in Florida, vind je het enige onderwater hotel ter wereld! Je kan er al verblijven van drie tot vierentwintig uur, of meer! Het verblijf heet niet zomaar “undersea Lodge”, om bij uw accommodatie komen moet u eerst ca. 6 meter duiken. Duikend door de tropische mangrove van Emerald Lagoon het hotel bereiken is bijzondere en unieke ervaring. Geïnteresseerd in oceanografie? Met "The InnerSpace Diver Specialty"  heeft u de mogelijkheid meer te weten te komen over de biologie van de zee en  onderwater habitat. Naast overnachtingen biedt het park ook uitstekende duik trainingen in een veilige omgeving. Voor verblijf in het onderwater hotel is een duikbrevet verplicht. 

Beckham Creek Cave Lodge

Exclusief en ongelofelijk! Te midden van het Buffalo River Valley zijn hotelkamers gecreëerd waarbij alle natuurlijke wanden en watervallen intact zijn gelaten. Verblijven in een grot met alle luxe van hedendaagse dag! Met afkalvingen tot in de aarde wordt een mysterieuze wereld onthuld van ondergrondse meren en natuurlijke grotten.  

Aurora Express Bed & Breakfast

De Auro Express in Alaska is een Bed&Breakfast waar ze  authentieke treintoestellen hebben gerenoveerd, met behoud van Alaska’s nostalgie en elk een eigen thema. Met uitzicht over greater Fairbanks, the Tanana Valley, & Alaska Mountain Range wordt het een vakantie met een geweldige herinnering. 

The Shady Dell Vintage Trailer Court

Dol op ouderwetse Amerikaanse trailers en altijd al willen weten hoe het is om er in te wonen, dan is deze accommodatie de uitgelezen kans voor u! Met een verblijf in één van de trailers waan je je gelijk terug in de jaren 40/50. Wat in 1927 begon als onderkomen te bieden aan vermoeide reizigers die reisden over de beroemde Highway 80, is het park heden een fijne mix van praktisch en vintage. Het park is niet geschikt voor kinderen onder 15 jaar, vanaf deze leeftijd is iedereen welkom.


Bijzondere overnachtingen