Blog

 

Wupatki National Monument

Dit Nationale park staat bekend om zijn oude culturen en ligt in de staat Arizona, dichtbij de plaats Flagstaff. Een van de oudste overblijfselen die er gevonden is, is een speerpunt die ongeveer 10.000 jaar geleden door de Nomaden moet zijn gemaakt.

Sedona
22 april 2018

Sedona

Midden in het rots landschap dat, bekend staat onder de naam Red Rock Country, ligt de stad Sedona. Oorspronkelijk was Sedona niet meer dan een eenvoudig boerendorp.

Biscayne National Park

Het grootste deel van het Biscayne National park bestaat uit water, ongeveer 95%. De totale oppervlakte is 700 km2. Een smalle strook langs de kust en enkele kleine eilandjes bestaan uit land.

De Bisti Badlands
23 februari 2018

De Bisti Badlands

In het Noorden van New Mexico ligt De Bisti Badlands wat een verborgen, kleurrijk en heuvelachtig gebeurd is middenin de high dessert.

In de toekomst reizen we door vacuüm buizen, met 1000 km/h.

In de toekomst uzelf verplaatsen via een hyperloop? In Delft denken ze dat dit kan. Afstanden zullen dan niet langer van belang zijn.

Goed voorbereid op reis met de volgende reis tips

Gaat u binnenkort op reis naar Amerika? Lees dan even deze tips door voordat u vertrekt!

It’s a nature lovers heaven

De Big Sur in Californië heeft werkelijk de mooiste landschappen en een legio aan verschillende soorten natuurgebieden.

Hawaii natuur
01 december 2017

Hawaii natuur

Bij Hawaii denkt u meteen aan de parelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails op het strand. Maar Hawaii heeft nog veel meer te bieden!

Thanksgiving Day 23 november 2017

De meeste mensen hebben wel eens van Thanksgiving Day gehoord. Maar weinig mensen weten hoe het ontstaan is en waar ze vroeger precies dankbaar voor waren.

Directe vlucht naar Salt Lake City

Utah garandeert dat je binnen 12 uur vanuit Amsterdam op je wintersportbestemming in Utah kan zijn. Josée en Else van de website wintersportcanadaamerika.nl hebben dit getest.